Referanser

Zilento har som målsetning å bli best på støy. Det finnes en løsning for alle bransjer og alle type produksjonsmiljøer. Vi har kompetanse og pasjon for å vise deg den rette støydempende innretning som vil gi bedre arbeidsmiljø.

Her finner du noen av våre seneste leveranser og referanser.

Vi har slitt med støy fra tømmerinntak og rot reduserer, i forhold til våre naboer. Denne støyen har vi fått mange klager på opp gjennom årene. Etter at vi fikk kontakt med Zilento, og deres produkter kom vi raskt og effektivt fram til en felles løsning vi hadde tro på. Vi har nå montert støyvegg, og dette virker utrolig bra.

Jeg hadde tenkt å ta kontakt med en av naboene som bor nærmest, for å høre om han hadde merket noen forskjell, men det rakk jeg ikke før han kom bort til meg uoppfordret. Han kunne fortelle at nå merket han ikke noe til den støyen han hadde klaget på i mange år, og at det var en vestlig forbedring!

Kan godt anbefale Zilento som leverandør av støydempende løsninger

Oslar Arnes

Produksjonsdirektør, G3 Gausdal Treindustrier

Referanser

Wide

Wide

I produksjonen hos oss har vi en bor jigg med flere bor som går samtidig. Denne støyer kraftig, slik at hele produksjons-lokalet vårt ble påvirket av det. Zilento monterte bakvegg og tak av støydempende materiale/ plater på jiggen. I tillegg kjøpte vi et par frittstående vegger som vi plasserer rundt maskinen etter behov.

Statnett

Statnett

Statnett har utført lydisolering av en trafosjakt og tilhørende SVC anlegg på Sylling trafo grunnet forhold til naboer på stasjonen. Anbudsfase, planlegging, gjennomføring og sluttdokumentasjon ble levert på tid, kost og kvalitet. Zilento AS var også fleksible på gjennomføringen grunnet endrede utkoblingsvinduer.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Vi er veldig fornøyde med måten Zilento hjalp oss og løse utfordringene våre med støy på. Dere ga priser og tidsrammer som ble overholdt, og tilpasset utførelsen av arbeidet utenfor vår arbeidstid.

Vi har alt i alt en god opplevelse med måten dere hjalp oss på.

Tom Harlad Rudberg

Avdelingsleder Lørenskog, Ragn Sells

Takk for god hjelp med showrommet vårt og den dårlige akustikken 😊 God oppfølging fra start til slutt, og pent arbeid.

Vi merket meget stor forskjell etter Zilento var ferdig. Nå kan vi ha kurs og demonstrasjoner for kunder uten å bli slitne etter 2 timer.

Vidar Huke Holmstrøm

Business Manager, Flex1One

Absorbentene er monterte, og fungerte meget tilfredsstillende.

Jeg tror nok vi bestiller opp noen ekstra, slik at vi kan ha de på «strategiske» plasser på vegger også.

Kenneth Andre Hansen

Fagansvarlig Tilkomstteknikk og Fallsikring, Vinde

Takk for flott utført arbeid. 

Eirik Kruke

Anleggsleder, HAB