Montering

Hvis du trenger hjelp med monteringen, tilbyr vi selvfølgelig denne tjenesten. Monteringen av våre produkter skjer i henhold til vel utprøvde rutiner og gjøres av erfarne montører. Dette for at den daglige produksjonen hos dere skal forstyrres i så liten grad som mulig.

Vi samarbeider om fremdrift og sikkerhet rundt monteringen med dere, slik at den daglige produksjonen, blir minst mulig skadelidende.

Hvis du trenger hjelp med monteringen, tilbyr vi svært gjerne denne tjenesten. Vi har utført montasjeoppdrag over hele landet. Vi kan også bare være supervisor, om dere har egne montører som kan hjelpe til. Monteringen av våre støydempende produkter skjer i henhold til velutprøvde rutiner og gjøres av erfarne montører.

Ved montering bruker vi i stor grad våre egne montører. Det kan forekomme at vi leier inn samarbeidende montører, som har lang erfaring med å montere våre produkter. Vi sikrer at montørene har de nødvendige sertifikatene som kreves for å utføre monteringen.

Kvalitet ved montering

Ved montering bruker vi både egne montører og eksterne konsulenter. Vi sikrer at montørene har de nødvendige sertifikatene som krever for å utføre monteringen.

Montørene følger sjekklistene for hele monteringsprosessen som Zilento AS har utarbeidet. Ved montering brukes tak- og veggfester samt andre festesystemer, fra kvalitetssikrede leverandører.