Markveien 3A, 1738 Borgenhaugen
Om Zilento

Zilento AS ble startet av Ola og Alf-Ole i januar 2019 etter at de hadde jobbet sammen i flere år i tilsvarende bransje. Med bakgrunn i sin dedikasjon for støydempende tiltak for å forbedre arbeidsmiljø, ble Zilento startet. De har tilsammen 10 års erfaring av støydempende tiltak til offshore og landbasert industri.

Zilento har utviklet modulbaserte støyhus og støyvegger, som vi produserer selv. Støyhusene bygges som skreddersøm og vi bygger inn roterende utstyr, så som varmepumper, motorer, kompressorer, pumper og gir.

I tillegg kjøper Zilento inn produkter fra anerkjente leverandører. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter innenfor akustikk/støydemping/vibrasjons lyd, og bidrar gjerne med rådgivning på hva som vil være den beste løsningen, for dine utfordringer!

Vår ambisjon er å bli best i bransjen på støydempende tiltak, til beste for et godt arbeidsmiljø. Zilento betyr stillhet på Latin, og vi bidrar gjerne.

Ola Zetterlund

Ola er svensk og bor i Strømstad. Han er utdannet sivilingeniør og har mange års erfaring som teknisk sjef og leder for produktutvikling innen støydemping, og er den som tegner og utvikler de tekniske løsningene i Zilento. Ola er perfeksjonist med øye for detaljene,  han jobber systematisk og nøye med at løsningen skal bli perfekt!

Alf-Ole Gotteberg

Alf-Ole bor i Sarpsborg, men er opprinnelig fra Vestlandet. Han har  utdanning innen mekanikk og teknisk tegning og har jobbet mange år i mekanisk produksjon, samt med ledelse og prosjektsalg innen støydemping.  Alf-Ole er en hyggelig vestlending som har et stort nettverk med gode relasjoner. Han er dedikert og svært strukturert. Opptatt av å holde det han lover og gjennomføre som avtalt!

Sverre Kvilekval (Salgsagent Agder)

Sverre er sørlending og bor i Kristiansand. Han har lang erfaring som prosjektleder innen støydemping, salg og kundeoppfølging. Det å tenke langsiktig, skape tillit og være en lagspiller er ting som kjennetegner han. Service er alfa omega i enhver sammenheng.

Sverre har levd med hørselstap siden tidlig barndom, har verdifull erfaringskompetanse og brenner for hørsels-omsorg og forebygging.

 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å gi innspill til hva som kan være beste løsning!

Ola, Sverre og Alf-Ole

alfole
Alf-Ole Gotteberg
Daglig leder/salg
ola
Ola Zetterlund
Teknisk sjef/salg
Montør Zilento
Remi Slåttland
Montør
Salgsagent Agder Sverre Kvilekval
Sverre Kvilekval
Salgsagent Agder