Om Zilento

Zilento ble startet med bakgrunn i en sterk dedikasjon for å hjelpe bedrifter til å få bedre arbeidsmiljø i forhold til støyreduserende tiltak. Zilento består av to ambisiøse medarbeidere med pasjon for støydemping, med ingeniørbakgrunn og erfaring og kompetanse innen mekanisk produksjon, teknisk tegning og prosjektstyring.

Zilento har som målsetning å bli best på støy.  Det finnes en løsning for alle bransjer og alle type produksjonsmiljøer og vi har kompetanse og pasjon for å vise deg den rette støydempende innretning som vil gi bedre arbeidsmiljø hos din bedrift!

Zilento AS ble startet av Ola og Alf-Ole i januar 2019 etter at de hadde jobbet sammen i flere år i tilsvarende bransje. Med bakgrunn i sin dedikasjon for støydempende tiltak for å forbedre arbeidsmiljø, ble Zilento startet. De har tilsammen 10 års erfaring av støydempende tiltak til offshore og landbasert industri.

Zilento har utviklet modulbaserte støyhus og støyvegger, som vi produserer selv. Støyhusene bygges som skreddersøm og vi bygger inn roterende utstyr, så som varmepumper, motorer, kompressorer, pumper og gir.

I tillegg kjøper Zilento inn produkter fra anerkjente leverandører. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter innenfor akustikk/støydemping/vibrasjons lyd, og bidrar gjerne med rådgivning på hva som vil være den beste løsningen, for dine utfordringer!

Vår ambisjon er å bli best i bransjen på støydempende tiltak, til beste for et godt arbeidsmiljø. Zilento betyr stillhet på Latin, og vi bidrar gjerne.

Ola Zetterlund

Ola er svensk og bor i Strømstad. Han er utdannet sivilingeniør og har mange års erfaring som teknisk sjef og leder for produktutvikling innen støydemping, og er den som tegner og utvikler de tekniske løsningene i Zilento. Ola er perfeksjonist med øye for detaljene,  han jobber systematisk og nøye med at løsningen skal bli perfekt!

Alf-Ole Gotteberg

Alf-Ole bor i Sarpsborg, men er opprinnelig fra Vestlandet. Han har  utdanning innen mekanikk og teknisk tegning og har jobbet mange år i mekanisk produksjon, samt med ledelse og prosjektsalg innen støydemping.  Alf-Ole er en hyggelig vestlending som har et stort nettverk med gode relasjoner. Han er dedikert og svært strukturert. Opptatt av å holde det han lover og gjennomføre som avtalt!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å gi innspill til hva som kan være beste løsning!

Ola og Alf-Ole