Om Zilento

Zilento har som målsetning å bli best på støy. Det finnes en løsning for alle bransjer og alle type produksjonsmiljøer. Vi har kompetanse og pasjon for å vise deg den rette støydempende innretning som vil gi bedre arbeidsmiljø.

Zilento betyr stillhet på Latin, og vi bidrar gjerne.

Vår ambisjon er å bli best i bransjen på støydempende tiltak, til det beste for et godt arbeidsmiljø

Zilento ble startet med bakgrunn i en sterk dedikasjon for å hjelpe bedrifter til et bedre arbeidsmiljø i forhold til støyreduserende tiltak. Zilento består av syv ambisiøse medarbeidere i Norge og Sverige med pasjon for støydemping, med ingeniørbakgrunn og erfaring og kompetanse innen salg, mekanisk produksjon, teknisk tegning og prosjektstyring.

Zilento AS ble startet av Ola og Alf-Ole i januar 2019 etter at de hadde jobbet sammen i flere år i tilsvarende bransje. Med bakgrunn i sin dedikasjon for støydempende tiltak, for et bedre arbeidsmiljø, ble Zilento startet. De har til sammen 20 års erfaring av støydempende tiltak til Offshore, Bygg & Anlegg og Industri.

Zilento har utviklet støyhus/støyvegger/støyskjermer/støygardiner, som vi produserer selv. Støyhusene er modulbaserte og bygges som skreddersøm. Vi bygger inn støyende utstyr, så som varmepumper, motorer, kompressorer, HPU (Hydraulic Power Units), pumper og gir.

I tillegg kjøper Zilento inn produkter fra anerkjente leverandører i Norge, Sverige, Danmark, Finland, England og Belgia. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter innenfor akustikk/støydemping/vibrasjons lyd, og bidrar gjerne med rådgivning på hva som vil være den beste løsningen, for dine utfordringer!

Alf-Ole Gotteberg

Alf-Ole bor i Sarpsborg, men er opprinnelig fra Vestlandet. Han har utdanning innen mekanikk og teknisk tegning og har jobbet mange år i mekanisk produksjon, samt med ledelse og prosjektsalg innen støydemping. Alf-Ole er en hyggelig vestlending som har et stort nettverk med gode relasjoner. Han er dedikert og svært strukturert. Opptatt av å holde det han lover og gjennomføre som avtalt!

Ole Zetterlund

Ola er svensk og bor i Strømstad. Han er utdannet sivilingeniør og har mange års erfaring som teknisk sjef og leder for produktutvikling innen støydemping, og er den som tegner og utvikler de tekniske løsningene i Zilento. Ola er perfeksjonist med øye for detaljene, han jobber systematisk og nøye med at løsningen skal bli perfekt!

Kontaktskjema